Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

GalleriAri

GalleriAri on Mikkelin ainoa ympärivuotista näyttelytoimintaa harjoittava taidegalleria.Näyttelytoiminta alkoi vuonna 1999, kehystämö on ollut toiminnassa v. 1996 lähtien. Yrittäjä Ari Hänninen vastaa kehystämö- ja galleriatoiminnasta. 

GalleriAri tarjoaa monipuolisia näyttelyitä laajapohjaiselle yleisölle. Galleriaa kehitetään elinvoimaisen taidekeskuksen suuntaan, jonne taiteen tekijän ja -yleisön on helppo tulla. Kaikki näyttelymme ovat yleisölle ilmaisia.

GalleriAri toimii vuonna 1932 rakennetussa, täysin kunnostetussa kiinteistössä Mikkelin historiallisen Kasarminalueen kupeessa. Näyttelytiloja on käytettävissä yhteensä n. 450m2. Matkaa Galleriaan on Mikkelin torilta noin 500 metriä.

GalleriAri palvelee asiakkaitaan, yleisöä ja taiteilijoita, monipuolisilla palveluilla. Näyttelytoimintaa galleriassa on kesäisin kolmessa eri kerroksessa, talvikautena yhdessä. Gallerian ohella toimii taidelainaamo sekä taidetarvikemyynti. Gallerian yhteydessä toimii taiteilijaresidenssi. Kehystämön tilojen laajennus valmistui syksyllä 2008 ja kehystämöllä on oma maahantuonti kehyslistoissa. Gallerian yhteydessä toimii taidelainaamo, jonka valikoimissa on mm. grafiikkaa, maalauksia, veistoksia. Taidelainaamon kautta taiteilijat saavat teoksensa myyntiin.

Taidegalleria toimii tiiviissä yhteistyössä alueensa oppilaitoksen, päiväkotien, vanhus- ja invalidipalvelualojen kanssa mahdollistaen taiteen tuomisen keskelle ihmisten arkea.