Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Näyttelypolitiikka

Galleria on kiinnostunut korkealaatuisesta ja ammattimaisesti tehdystä taiteesta. GalleriAri haluaa tarjota monipuolisia näyttelyitä laajapohjaiselle yleisölle. GalleriAria kehitetään elinvoimaisen taidekeskuksen suuntaan, jonne on taiteen ystävän helppo tulla. Kaikki näyttelymme ovat yleisölle ilmaisia.

Kiinnitämme erityistä huomiota ripustukseen, töiden kehystykseen ja tekniseen toteutukseen. Galleriatilaan tulevat työt tulee olla asianmukaisesti kehystettyjä.

Näyttelyvuokra sisältää tilavuokran, siivouksen, näyttelyn valvonnan, hinnoittelun, teosluettelot, värilliset kutsut/esitteet sähköisessä muodossa, lehdistötilaisuuden, markkinoinnin ja esittelyn kotisivuillamme. Gallerialla on oma kutsupohja ja oma, yhtenäisen ulkoasun omaava markkinointimateriaali. Tiedotamme jokaisesta näyttelystä alueen kulttuuritoimijoille, kulttuurihallinnon edustajille, omille kutsuvieraillemme, lehdistölle ja radioon. Lisäksi teemme postituksen taiteilijan omille kutsuvieraille.


Näyttelyvuokrat 2016

Näyttelyvuokrat:

Huone 1
550,- Katutason galleria / tilavuokra + kutsut + vakuutus+ markkinointi
Huone 2
650,- Katutason galleria / tilavuokra + kutsut + vakuutus+ markkinointi
Huone 3
700,- Katutason galleria / tilavuokra + kutsut + vakuutus+ markkinointi
Ullakko
1400,- Ullakkogalleria / tilavuokra + kutsut +vakuutus+ markkinointi
 
Kahden huoneen yhteishinta 1200,- /kk
Kolmen huoneen yhteishinta 1800,- /kk

Näyttelytilat

Katutason näyttelytilassa vaihtuvat näyttelyt kuukausittain. Ullakkogalleriassa 250m2 näyttelytilaa, joka sopii keramiikalle, kuvanveistolle ja muille kolmiulotteisille töille. 


Huom. huoneesta 3 tulossa kuvat myöhemmin.

Myyntikokoelma

Gallerian omassa myyntikokoelmassa on maalauksia, grafiikkaa, keramiikkaa. Gallerian yhteydessä toimii taidelainaamo.

Asiakaskunta

Edustustiloissamme on paljon erilaisia tilaisuuksia läpi vuoden. GalleriArin asiakunta on laajapohjainen ja tätä asiakaskuntaa silmälläpitäen pyrimme rakentamaan näyttelykalenterimme mahdollisimman monipuoliseksi.

Näyttelytilahakemukset, haastattelupyynnöt

Näyttelytilaa voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella, johon on hyvä liittää ansioluettelo ja kuvia viime aikaisesta tuotannosta. Haastattelemme jokaisen hakijan. Haastattelupyynnöt/hakemukset voi toimittaa myös sähköpostitse osoitteella: galleria(at)galleriari.fi.