Holvien kätköistä -näyttelyn huutokauppa 30.8.2020 klo 15


Tervetuloa tekemään hyvää ❤

Suur-Savon Osuuspankin konttoreihin on kertynyt vuosien saatossa yli 100 taideteosta, joista on järjestetty elokuussa myyntinäyttely. Hyväntekeväisyystaidenäyttely on onnistunut yli odotusten ja saamme ilolla tehdä lahjoituksia paikallisille yhdistyksille.

Järjestämme vielä jäljellä olevista taideteoksista huutokaupan sunnuntaina 30.8. klo 15. Tule näyttelyn loppuhuipennukseen kasvattamaan lahjoituspottia. Osallistu mieleiselläsi tavalla:

Huutokauppamme on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia taidetta monipuolisesta kokoelmastamme. Kaikki teokset, joita ei ole myyty lauantaina 29.8. klo 13 mennessä, myydään huutokaupassa. Lue lisää näyttelystä ja lahjoituskohteista: https://galleriari.wpengine.com/2020/08/04/holvien-katkoista/

galleriari
Author: galleriari