Näyttelytilojen vuokraus

TAIDENÄYTTELYT

GalleriAri toimii vuonna 1932 rakennetussa, täysin kunnostetussa kiinteistössä Mikkelin historiallisen Kasarminalueen kupeessa. Näyttelytiloja on käytettävissä yhteensä n. 450m2. Matkaa Galleriaan on Mikkelin torilta noin 500 metriä.

Galleria on kiinnostunut korkealaatuisesta ja ammattimaisesti tehdystä taiteesta. GalleriAri haluaa tarjota monipuolisia näyttelyitä laajapohjaiselle yleisölle. GalleriAria kehitetään elinvoimaisen taidekeskuksen suuntaan, jonne on taiteen ystävän helppo tulla. Kaikki näyttelymme ovat yleisölle ilmaisia.

Kiinnitämme erityistä huomiota ripustukseen, töiden kehystykseen ja tekniseen toteutukseen. Galleriatilaan tulevat työt tulee olla asianmukaisesti kehystettyjä.

Näyttelyvuokra sisältää tilavuokran, siivouksen, näyttelyn valvonnan, hinnoittelun, teosluettelot, värilliset kutsut/esitteet sähköisessä muodossa, lehdistötilaisuuden, markkinoinnin ja esittelyn kotisivuillamme. Gallerialla on oma kutsupohja ja oma, yhtenäisen ulkoasun omaava markkinointimateriaali. Tiedotamme jokaisesta näyttelystä alueen kulttuuritoimijoille, kulttuurihallinnon edustajille, omille kutsuvieraillemme, lehdistölle ja radioon. Lisäksi teemme postituksen taiteilijan omille kutsuvieraille.

Jokaisesta näyttelystä teemme näyttelysopimuksen.

NÄYTTELYVUOKRAT 2022

Huone 1

550,- Katutason galleria / tilavuokra + kutsut + vakuutus+ markkinointi

Huone 2

650,- Katutason galleria / tilavuokra + kutsut + vakuutus+ markkinointi


Huone 3


700,- Katutason galleria / tilavuokra + kutsut + vakuutus+ markkinointi

Ullakko

1400,- Ullakkogalleria / tilavuokra + kutsut +vakuutus+ markkinointi
 
Kahden huoneen yhteishinta 1200,- /kk
Kolmen huoneen yhteishinta 1800,- /kk

Voit ladata näyttelysopimuksen tästä linkistä.

NÄYTTELYTILAT

Katutason näyttelytilassa vaihtuvat näyttelyt kuukausittain. Ullakkogalleriassa 250m2 näyttelytilaa, joka sopii keramiikalle, kuvanveistolle ja muille kolmiulotteisille töille. 

MYYNTIKOKOELMA

Gallerian omassa myyntikokoelmassa on maalauksia, grafiikkaa, keramiikkaa. Gallerian yhteydessä toimii taidelainaamo.

ASIAKASKUNTA

Edustustiloissamme on paljon erilaisia tilaisuuksia läpi vuoden. GalleriArin asiakunta on laajapohjainen ja tätä asiakaskuntaa silmälläpitäen pyrimme rakentamaan näyttelykalenterimme mahdollisimman monipuoliseksi.

NÄYTTELYTILAHAKEMUKSET, HAASTATTELUPYYNNÖT

Näyttelytilaa voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella, johon on hyvä liittää ansioluettelo ja kuvia viime aikaisesta tuotannosta.

Haastattelemme jokaisen hakijan. Haastattelupyynnöt / hakemukset voi toimittaa myös sähköpostitse osoitteella: galleria(at)galleriari.fi.