GalleriArin taideverkkokurssit – Sinä osaat

GalleriArin verkkokursseilla sinä osaat taiteilla. Taidetekniikkojen huippuosaajat vievät sinut työnsä saloihin ja opastavat vaihe vaiheelta, miten luoda laadukas taideteos. Kurssit on rakennettu sopivaksi vasta-alkajasta ammattilaiseen, joka haluat oppia uutta erityisosaamista ja inspiroitua muiden töistä. Opiskelemaan pääset heti GalleriArin verkko-opiskeluympäristössä, jossa opiskelumateriaalit on jaoteltu työvaiheittain. Saat myös luettelon taidetarvikkeista, joita voit ostaa vaikkapa suoraan meiltä.

Taiteen tekijäksi mestarien matkassa 

GalleriArin taideverkkokursseja opettavat Urho Kähkönen, Urpo Martikainen, Emmi Mustonen, Katri Niemi ja Mika Törönen. Jokainen heistä avaa seikkaperäisesti omaa tapaansa työskennellä, tekniikkansa erityispiirteitä ja vinkkejä luovuuden ruokkimiseen. Kursseista erityisen tekee se, että opiskelijana pääset hyvin lähelle taiteilijoiden persoonallisia tyylejä. Taide ei ole täydellisyyttä – se on oman äänen välittämistä eri välinein. Kurssin kautta opit siten paitsi uusia tekniikoita, myös tapoja kehittää omaa taiteilijapersoonaasi.

Miten Galleriarin Taideverkkokurssit toimivat?

Voit aloittaa GalleriArin verkkokurssien opiskelun vaikka tänään. Taideverkkokursseilla lähdet tekemään taidetta mestarien matkassa. Kursseilla saat yksityiskohtaista opastusta aina oikeiden välineiden valinnasta teoksen viimeistelyyn, arviointiin ja aiheiden hakemiseen.

  • Osallistu verkkokurssille
  1. Osta kurssi GalleriArin verkkokaupasta – linkki
  2. Hanki maalausvälineet verkkokaupastamme tai lähimmästä taidetarvikekaupasta
  3. Koe taiteen tekemisen iloa mestarien matkassa!

Mika Törönen – Kerroksellinen akvarellimaalaus, verkkokurssi
galleriari
Author: galleriari