Keijo Horkama – Värien lämpöä taidenäyttely

Keijo Horkama on syntyisin ja kotoisin Helsingistä. Hän teki työuransa yksityisessä insinööritoimistossa suunnittelijana ja viimeiset työvuotensa hallituksen puheenjohtajana. Taiteesta Horkama on pitänyt nuoruudesta saakka ja aloitti itse maalaamisen noin 40 -vuotiaana. Hänelle maalaamisessa tärkeintä oli asuminen Yhdysvalloissa vuosina 2013 ja 2014. Tällä hetkellä Horkama asuu Juvalla.

Horkaman teoksissa näkyy omia mielenkiinnon aiheita, kuten golf, urheilu ja maailman tapahtumat. Taide on hänelle energian purkamista ja käden taidon kehittämistä. Taiteilijana hän kokee olevansa abstrakti expressionisti, jonka suuntaus on voimakkaat värit, naturalismin ja realismin vastakohdat sekä tunteet. Innoittajina ovat toimineet esimerkiksi Vincent van Gogh, Edvard Munch ja Joan Miró. Värien lämpöä niminen taidenäyttely on Keijo Horkaman ensimmäinen näyttely.

Tutustu Keijo Horkaman taidenäyttelyyn tästä linkistä.

galleriari
Author: galleriari