Ulla Kauhanen – Toukokuu 2021

Toukokuussa 2021 GalleriArissa on esillä Ulla Kauhasen taidetta.

”Olen piirtänyt ja maalannut ”aina”. Peruskoulun todistuksessa kuvaamataito oli täysi kymppi. Olen tässä aikojen saatossa kouluttanut ja kurssittanut itseäni ja pikkuhiljaa vene on kääntynyt niinpäin, että minua kysytään opettamaan ja luennoimaan. Näyttelyiden ohella olen tehnyt kymmenen kirjaa, uusikin on jo työn alla. Vaikka en möisi yhtään työtä, niin tekisin silti taidetta. Se on osa minua, melkein parasta mitä tiedän.

Tähän näyttelyyn tuon maalauksia, joita yleisö on toivonut tässä muutaman vuoden aikana. Eli paljon lintu/eläin/ja luontoaiheita. Ne ovat suosittuja aiheita, joista teen myös jatkuvasti tilaustöitä. Aiheita käsittelen rennosti, omalla tyylillä. Hienovarainen huumori on aina mukana. Elämäntuskateokset jätän suosiolla nuoremmille tekijöille.

Luonto on ehtymätön inspiraation lähde. Usein ”teen” ja ideoin työn jo mielessäni valmiiksi. Itse maalaaminen sujuu joskus jopa tanssien, ihan kirjaimellisesti.” – Ulla Kauhanen

Katso kaikki teokset tästä linkistä.

galleriari
Author: galleriari