Ismo Alanko Yksin – GalleriAri 31.7.2021 klo 19.00

Tervetuloa kuuntelemaan Ismo Alanko Yksin konserttia GalleriArille. Konsertti alkaa kello 19.00 ja gallerian ovet avautuvat kello 17.00, jolloin pääset tutustumaan heinäkuun näyttelyihin sekä valitsemaan parhaat paikat. Taidebaari on avoinna ja olemme konserttia varten teetättäneet uuden ArtSoppa oluen nimeltä Taiteilijaelämää.

Galleria on tuona ajankohtana avoinna vain lipun ostaneille, joten pääset yksityisesti tutustumaan näyttelyihin sekä muihin taidevalikoimiin.

Konsertti pidetään gallerian takapihalla, joten varauduthan sään mukaisesti.

Liput myydään verkkokaupan kautta ja niitä on rajoitettu määrä:
https://www.galleriari.fi/pro…/ismo-alanko-yksin-galleriari/

Lipun hinta 80 euroa.

Kun olet ostanut lipun verkkokaupasta, niin muista tulostaa ostovahvistus sähköpostistasi tai tallentaa sen siten, että voit näyttää ostoksen puhelimestasi. Tällä pääset konserttiin sisälle. Liput tarkistetaan ovella. Valitse toimitustavaksi ”Maksuton toimitus Mikkelin alueella” tai ”Nouto gallerialta”. Näin ei tarvitse maksaa toimitusmaksuja.


Jos sinulla tulee kysyttävää, niin otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen galleria@galleriari.fi

HUOM! Konsertti on loppuunmyyty.

galleriari
Author: galleriari