Julye Blom Duo konsertti 1.6.2022 kello 18.00

Tervetuloa kuuntelemaan Julye Blom Duo konserttia GalleriAriin 1.6.2022 kello 18.00.

Konsertti järjestetään GalleriArin takapihalla säävarauksella. Sateen sattuessa konsertti siirretään vintille.

Liput 10 euroa.

OSTA LIPPU TÄSTÄ LINKISTÄ

Julye Blom on autenttinen ja sielukas artisti, jonka musiikissa etualalla ovat mielikuvia herättävät tarinat, tunnetilat, groove sekä artistin hätkähdyttävän upea sieluun läpitunkeva lauluääni. Julyen syvä ja vivahteikas soul-soundi yhdistettynä olemisen välittömyyteen vangitsee yleisön matkalle uudenlaisen juurimusiikin ajattomaan äänimaailmaan. Artisti saa inspiraationsa 60-70-luvun soundeista ja yhdistelee luontevasti useita eri genrejä bluesista souliin ja rock n rollista jazziin tehden siitä enemmän kuin musiikkia – se on tunnetta ja liikettä. Artistin viimeisin single ’Don’t Forget About Me’ julkaistiin viime vuoden lokakuussa.


Julye Blom – laulu

Markus Lakanen – kitara 


Julye Blom is a soul singer-songwriter deeply inspired by the sounds of the 60s and 70s soul, blues and rock n roll. She embraces the spirit and heart in music blurring the lines between genres and eras of sound. With her guitarist she creates timeless, classic feel-good music – sound that stimulates both your ears and body, to the point where you become a slave to their dopamine-flooding rhythms. 

galleriari
Author: galleriari