Tuo ideasi kulttuurileijonille ruodittavaksi!

Tuo ideasi kulttuurileijonille ruodittavaksi!
 
Etelä-Savon kulttuurileijonien luola perjantaina 29.9.2023 klo 12–16 GalleriArissa, Mikkelissä (Kasarminkatu 3, 50100 MLI)

Onko sinulla idea, jolle haluaisit raudanlujien ammattilaisten rehellisen mielipiteen ennen idean kehittämistä valmiiksi tuotteeksi? Onko sinulla hyvä käytäntö, johon kaipaisit ammattilaisen näkemystä? Mietitkö, onko luova tuotteesi tai konseptisi kaupallisesti toimiva?
 
Kulttuurileijonien luolassa kovat luut sanovat suoraan, miten he ottaisivat myymäsi idean omakseen – vai ottaisivatko? Ja mitä mieltä he ovat kehittämästäsi käytännöstä tai esittämästäsi kysymyksestä – rehellisesti, kokemuksen syvällä rintaäänellä. Kaikki tämä siksi, että sinä saisit menestyksen eväät luovalle ideallesi. Leijoniksi ovat lupautuneet asiamies Päivikki Eskelinen-Rönkä Suomen Kulttuurirahastosta, yritysasiantuntija Kristiina Laatikainen Etelä-Savon ELY-keskuksesta, hyvinvointikoordinaattori Eeva Häkkinen Etelä-Savon hyvinvointialueesta, taideasiantuntija Heli Kauhanen Taiteen edistämiskeskuksesta ja toimitusjohtaja Teppo Leinonen Etelä-Savon kauppakamarista. Myös enkelit tarjoavat hyviä vinkkejä.
 
Tilaisuus on tarkoitettu luovien alojen ja kulttuurin toimijoille, yrityksille, organisaatioille, ammatinharjoittajille ja harrastajille sekä näiden kumppaneille ja verkostoille. Kulttuurileijonien luola on maksuton, ja siihen mahtuu ennakkoilmoittautumisjärjestyksessä 40 henkeä, joten nyt kannattaa toimia nopeasti. Kun tulet esittämään ideaasi, pääset kertomaan sen lyhyesti jo ilmoittautumisessa sekä voit esittää kysymyksesi ennakkoon leijonille. Voit tulla myös yleisöksi kuuntelemaan, millaista palautetta kulttuurileijonat antavat esitetyille ideoille. Myös yleisöllä on mahdollisuus kommentoida ideoita.
 
Ilmoittaudu 15.9.2023 mennessähttps://link.webropol.com/ep/kulttuurileijonat

galleriari
Author: galleriari